Media and News

1 februari 2024 – Transvorm

Inspiratiegids Kracht van Verbinding

Met op pagina 12 t/m 14 een interview met Dr. Natasja Rietveld over het onderzoeksproject Goede Loopbaanstart van pas gediplomeerde verpleegkundigen en agenten.

20 december 2016 – VPRO

Podcast over schuld en schaamte 

iris mathilde van der werff en vera boonman

20 december 2016, schuld en spijt
De podcast Sorry hoor is een onderzoek naar schuldgevoel. Vroeger ging men biechten en werd je vergeven door God. Maar wat moet je nu, in deze seculiere samenleving, met schuld? Je gaat naar de psycholoog, loopt een marathon, houdt een dagboek bij of mediteert. Persoonlijke verhalen worden afgewisseld met uitleg van deskundigen, waaronder een islamitisch theoloog, een psycholoog en een filosoof. De podcast is te beluisteren via deze RSS-feed en via Stitcher.

6 augustus 2014 – NTR Radio 5

Presentator Karin van den Boogaert in gesprek met Prof. Dr. Kolonel Eric Vermetten, Politieagent Jacco Bezuijen en Socioloog Dr. Natasja Rietveld over ‘het getraumatiseerde brein’, in de zomerserie ‘het emotionele brein’ van De Kennis van Nu Radio (NTR). De uitzending is op 6 augustus tussen 21.00 en 22.00 uur te beluisteren op Radio 5 (747 AM). De volgende dag is het terug te luisteren via de website: www.dekennisvannu.nl [radio 1 & 5]

Voorheen